Eindbaas

Goed, alles tussen de 140 leestekens en 5000 woorden dus. Maar er zijn nóg honderdduizend dingen waar ik je bij kan helpen, met name als het op leidinggeven of aansturen aankomt. Een kleine selectie… (Want ik snap ook wel dat je wat beters te doen hebt dan de hele dag hier rond te hangen.)

Ad interim
Op zoek naar iemand die tijdelijk een collega kan vervangen? Een hoofdredacteur, een chef, een coördinator? Vanwege ziekte/zwangerschap/andere-dingen-die-je-niet-aan-zag-komen? Let me know!

Strategie
Er moet iets gebeuren… Maar wat? Soms zie je door de bomen het bos niet meer, en heb je iemand van buitenaf nodig die de zaken grondig analyseert en nieuwe plannen maakt. Ik help je er graag bij.

Multichannel
Offline en online kunnen bést met elkaar door één deur. Als je een keer een concept over meerdere kanalen uit wilt rollen: laat het me weten. Eén van mijn 360°-ideeën werd genomineerd voor een Mercur. (Há!)

Productie en coördinatie
Extra handen nodig om een megaklus voor elkaar te krijgen? Wat dacht je van de mijne?! Ik help je graag om er voor te zorgen dat alles of iedereen op tijd op de juiste plek is.

Eindredactie
Of het nou gaat om de eerste correctieronde in een Word-document, of de puntjes op de i in InDesign – geen dubbele spatie ontsnapt aan mijn (virtuele) rode pen.

Brand identity
Zit je even in de knoop met je merk? Zijn de zaken tekstueel geen geheel, en wil je dat wel? Ik help je bij het ontwikkelen van een passende merkidentiteit, waar je weer jaren mee vooruit kan.

Bewerken en vertalen
Soms heb je eigenlijk al best een geinig artikel liggen, alleen is het Engelstalig/vijf jaar oud/gewoon niet helemaal doelgroep-proof. Ik maak er graag wat moois van voor je.

Pick my brain
Mijn hoofd loopt over van de ideeën, dus als je eens een frisse wind nodig hebt tijdens een brainstormsessie of gewoon wilt sparren over een invalshoek: schroom niet!

Je kunt me bereiken via wendy@wendyvanpoorten.nl