Eindbaas

Er zijn nogal wat zaken waarbij ik je kan helpen, met name als het aankomt op leidinggeven of aansturen binnen een mediabedrijf of contentorganisatie. Een kleine selectie…

Ad interim
Op zoek naar iemand die (tijdelijk) een collega kan vervangen? Een hoofdredacteur, een chef, een coördinator? Vanwege ziekte/zwangerschap/andere-dingen-die-je-niet-aan-zag-komen? Let me know!

Strategie
Er moet iets gebeuren… Maar wat? Soms zie je door de bomen het bos niet meer, en heb je iemand van buitenaf nodig die de zaken grondig analyseert en nieuwe plannen maakt. Ik help je er graag bij.

Multichannel
Offline en online kunnen bést met elkaar door één deur. Als je een keer een concept of een reeds bestaand product over meerdere kanalen uit wilt rollen: laat het me weten. Eén van mijn 360°-ideeën werd genomineerd voor een Mercur.

Eindredactie
Of het nou gaat om de eerste correctieronde in een tekstdocument of om de puntjes op de i in InDesign – geen dubbele spatie ontsnapt aan mijn (virtuele) rode pen.

Productie en coördinatie
Extra handen nodig om een megaklus voor elkaar te krijgen? Wat dacht je van de mijne?! Ik help je graag om er voor te zorgen dat alles en/of iedereen op tijd op de juiste plek is.

Brand identity
Zit je even in de knoop met je merk? Zijn de zaken tekstueel geen geheel, en wil je dat wel? Ik help je bij het ontwikkelen van een passende merkidentiteit, waar je weer jaren mee vooruit kan.

Bewerken en vertalen
Soms heb je eigenlijk al best een geinig artikel liggen, alleen is het Engelstalig/vijf jaar oud/gewoon niet helemaal doelgroep-proof. Ik maak er graag wat moois van voor je.

Pick my brain
Mijn hoofd loopt over van de ideeën, dus als je eens een frisse wind nodig hebt tijdens een brainstormsessie of gewoon wilt sparren over een invalshoek: schroom niet!

Cursus/training
Ben je op zoek naar iemand die jou of je bedrijf kan helpen bepaalde skills te ontwikkelen op het gebied van tekst, online vaardigheid of mediaproducties? Ik ga graag met je aan de slag!

Je kunt me bereiken via wendy@wendyvanpoorten.nl